Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2016

У 2015 році розкрито 94 % терористичних проявів, скоєних на території Харківської області. Ю. Данильченко (фото, відео)

Під час оперативної наради за підсумками роботи органів прокуратури області у 2015 році прокурор Харківської області Юрій Данильченко позитивно оцінив результати роботи Служби безпеки регіону та підкреслив, що максимально злагоджена робота слідчих та прокурорів дала швидкий  і позитивний результат.

Відео ТУТ
 
"Ще зовсім недавно цілий розділ Кримінального кодексу України не був затребуваний, оскільки ми жили в зовсім іншій країні, де слово теракт лунало тільки у розділі міжнародних новин. У наших прокурорів та слідчих СБУ не було практичного досвіду розслідування цієї категорії справ. Але ми разом  змогли швидко акумулювати свої сили і зараз, думаю, кожен мешканець нашої області бачить, що ситуація стабілізувалася і контролюється правоохоронцями", - зазначив Ю.Данильченко.
 
Прокурор підкреслив, що завдяки скоординованим заходам у 2015 році в області істотно посилено боротьбу з тероризмом.
 
"Розкрито 41 з 44 (94%) скоєних на території Харківської області терористичних проявів (вибухів, диверсій), розкрито 26 злочинних груп, до складу яких входило понад 60 осіб. Попереджено вчинення 15 терористичних актів", - розповів прокурор області.
 
 
Відділ зв'язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області 

кількість переглядів: 1432