Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2017

Юрій Данильченко: У поточному році кількість кримінальних злочинів, скоєних на території області, зменшилася на третину

Під час зустрічі з журналістами за підсумками координаційної наради керівників правоохоронних органів регіону прокурор Харківської області Юрій Данильченко підбив підсумки роботи за перше півріччя 2017 року.

"Приємно відзначати позитивні тенденції. У поточному році в порівнянні з 2016 роком кількість скоєних на території області кримінальних злочинів зменшилася на третину - з 32 тис. до більш як 21 тис. Підвищився і рівень розкриття злочинів з 20% у 2016 році до 34%. Зокрема, розкрито понад 7 тис. кримінальних злочинів проти майже 6 тис. у минулому", - поінформував Ю. Данильченко.
 
Прокурор області зазначив, що в цілому базові показники характеризують ефективність виконання покладених завдань на правоохоронну систему.  А найголовнішим є те, що вдалося досягти позитивної динаміки у боротьбі зі злочинністю. Ю. Данильчено підкреслив, що, не дивлячись на певні здобутки, залишається багато невирішених питань.
 
"Я не схильний ідеалізувати ситуацію, оскільки поліпшення є, але до показників 2015 року, ми ще не дотягуємо. Можу зробити наступний висновок: після складного реформаційного 2016 року правоохоронна система починає повільно, не так швидко, як хотілося б, але все ж функціонувати", - сказав Ю. Данильченко.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 908