Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2014

Прокурор області розповів постраждалим від вибуху у кафе про хід розслідування

Прокурор Харківської області Юрій Данильченко разом з головою облдержадміністрації Ігорем Балутою, начальником ГУ МВС України в області Анатолієм Дмитрієвим та начальником Управління СБУ в області Олександром Пивоваром відвідали в Харківській обласній клінічній лікарні швидкої і невідкладної допомоги ім. Мещанінова потерпілих від вибуху в кафе на вул. Римарській.

Під час спілкування Юрій Данильченко розповів постраждалим про хід розслідування: «Це перший у місті такий зухвалий, цинічний терористичний акт, спрямований на фізичне знищення людей. Звісно ж, правоохоронні органи роблять усе для того, щоб особи, які скоїли цей злочин, були затримані. Діє постійна оперативно-слідча група, максимальна кількість особового складу служби безпеки в області, органів внутрішніх справ регіону, прокуратури області цілодобово працюють над справою, проводять слідчо-оперативні заходи. На сьогодні ми розуміємо, хто це зробив, навіщо це зроблено і кого ми шукаємо».
 
П'ятеро з тринадцяти постраждалих ще залишаються в лікарні. Стан двох молодих людей медики оцінюють як стабільно важкий – опіки становлять 50% і більше 40%.
 
Нагадаємо, прокуратура Харківської області процесуально керує досудовим розслідуванням за фактом вибуху у кафе  в центрі міста, що стався 9 листопада цього року. СУ УСБУ в Харківській області внесено відомості про подію до ЄРДР за ч. 2 ст. 258 КК України (терористичний акт, що призвів до тяжких наслідків).
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2624