Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2015

"Жарт" на зло коханій про "замінування" коштуватиме харків'янину понад 3 роки позбавлення волі

Вироком Комінтернівського районного суду харків’янина визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху).

 Як розповів в. о. прокурора району Віталій Оводенко, чоловікові призначено покарання у вигляді двох років позбавлення волі.
 
«Оскільки у зловмисника вже була судимість за грабіж, йому за сукупністю вироків приєднано частково невідбуту частину покарання. Остаточно його засуджено до трьох років трьох місяців позбавлення волі», - відзначив В. Оводенко.

Обставини справи:
   

У листопаді минулого року нетверезий 23-річний молодик повідомив по телефону «102» про нібито замінування і підготовку вибуху у житловому будинку по Московському проспекту.

Будинок обстежили спеціалісти вибухо-технічної служби, евакуювали близько сотні мешканців. Однак будь-яких вибухових пристроїв чи предметів не знайшли.

За поясненнями хлопця, у такий спосіб він хотів помститися своїй коханій, що мешкає у цьому будинку. Напередодні закохані посварилися.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набрав чинності оскільки триває час на апеляційне оскарження.



Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3947