Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2015

Прокурор області зустрівся з представниками консультаційної місії ЄС (фото)

Сьогодні, 23 січня, прокурор Харківської області Юрій Данильченко провів зустріч з Головою регіонального відділу консультаційної місії ЄС Удо Моллером.

У ході зустрічі сторони зосередилися на обговоренні питання реформування української правоохоронної системи загалом та прокуратури, зокрема.

Юрій Данильченко поінформував гостей про ті етапи реформування, які нині переживає прокуратура області. «Відбувається реструктуризація підрозділів у зв’язку з імплементацією нового Закону України «Про прокуратуру». В першу чергу це пов’язано зі скасування такої прокурорської функції як «загальний нагляд», - повідомив прокурор області.

Під час зустрічі порушувалися нагальні питання реформування прокуратури. Так, обговорювалася проблематика відсутності системи нагляду за контролюючими органами, навантаження на процесуальне керівництво та скорочення штату органів прокуратури, необхідності прозорої, публічної роботи.
      
Удо Моллер подякував за змістовний діалог і зазначив, що головна мета місії – допомогти Україні пройти шлях реформ швидко та ефективно.

Наприкінці зустрічі сторони домовилися про подальшу тісну співпрацю, яка передбачає обмін інформацією та низку тематичних зустрічей.
 
 


Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3394