Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2015

Прокуратура розпочала розслідування резонансної ДТП (оновлено)

Прокуратура Харківської області розпочала досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тяжкі тілесні ушкодження потерпілих (ч. 2 ст. 286 КК України).

Дорожня аварія трапилася 30 січня близько 22 год. 30 хв. на вул. Ахсарова. За попередніми даними, водій Ренж-Ровера не впорався з управлінням та виїхав на зустрічну смугу. Наслідком цього «маневру» стало зіткнення з 6 автомобілями (ВАЗ – 2106, ВАЗ – 21103, Ауді – 100, Шкода-Октавія, ДЕУ-Ланос, Джилі).

До лікарні з численними пошкодженнями доправлені працівники патрульної служби міліції  -  водій (1985 р.н.) та дві пасажирки (1986, 1991 р.н.)  Джилі. У чоловіка переломи кінцівок, у обох жінок -  переломи кінцівок, у однієї – розриви внутрішніх органів. Остання перебуває у реанімації. 

За попередніми висновками слідства водій Ренж-Ровера перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На теперішній час проводиться комплекс оперативно-слідчих дій. Зокрема, досліджуються відеоматеріали, проводяться допити свідків та учасників ДТП.
 
Оновлена інформація: чоловік, що знаходився за кермом Ренж-Ровера, затриманий у порядку, передбаченому ст. 208 КПК України. Йому оголошено підозру за ч.2. ст. 286 КК України. На даний час підозрюваний знаходиться на стаціонарному лікуванні. У медичній установі забезпечно охорону затриманого.



Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 4378