Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2015

У Харкові викрито контрабандиста, що замовляв наркотики з Китаю (фото)

Прокуратура Харківської області спільно з УСБУ в області викрили чоловіка, що замовляв через міжнародну поштову кур’єрську службу психотропні речовини з Китаю.

За словами начальника відділу прокуратури області Павла Угровецького, 27-річного чоловіка затримали під час одержання посилки з наркотиком.
 
У пакунку знаходилось близько 1 кг особливо небезпечної психотропної речовини («Alpha-pyrrolidinipentiophenone»).  Вказана речовина на території України внесена до списку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. У той же час на території Китаю це не заборонений для продажу товар.
 
Крім того, у ході обшуку місця мешкання виявлено порошкоподібну речовину розфасовану в пакети (кожен вагою 50 гр), схожу на ту, яка знаходилась у посилці.
 
За даним фактом слідчим відділом УСБУ в області проводиться досудове розслідування за ст.305 КК України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів). Прокуратура області процесуально керує розслідуванням.
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3709