Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2015

Прокуратура домоглася реального ув'язнення для наркоторговця

Завдяки принциповій та послідовній позиції прокурора апеляційний суд скасував вирок першої судової інстанції і призначив більш суворе покарання 26-тирічному харків'янину за незаконне придбання, виготовлення, зберігання та збут особливо небезпечних наркотиків   (ч.2 ст.307 КК України).

 За інформацією начальника управління прокуратури області Андрія Гончаренка, молодого чоловіка засудили до 3 років і 6 місяців реального позбавлення  волі з конфіскацією майна.
 
Обставини справи:

Улітку минулого року молодика затримали після чергового збуту шприців з опієм ацетильованим. Під час обшуку в його помешканні правоохоронці вилучили 3 кг макової соломки - сировину, з якої той виготовляв небезпечний наркотик.

У листопаді 2014 року суд присудив наркоторговцю 5 років позбавлення волі із звільненням відбування покарання на 3 роки. Але оскільки чоловік уже двічі був засуджений за злочини у сфері незаконного обігу наркотиків і продовжував займатися наркобізнесом, державний обвинувач з таким вироком не погодився і в апеляції відстояв більш суворе покарання.
 
Довідково:

Наразі вирок суду не брав чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.


Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3198