Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2015

Серійним аптечним розбійникам винесено вирок

Вироком Дзержинського районного суду м. Харкова трьох харків’ян, які нападали на аптеки, засуджено за ч.3 ст.187 (розбій), ч.3 ст.186 (грабіж, вчинений групою осіб повторно, з проникненням у приміщення) та ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

За інформацією прокурора району Сергія Прилуцького, розбійникам присуджено від 7-ми до 7-ми з половиною років позбавлення волі з конфіскацією усього майна.
 
Обставини справи:
 
Наприкінці минулого-початку нинішнього років троє молодиків спланували низку зухвалих розбійних нападів на 5 аптек у Дзержинському районі Харкова.
 
Об’єктом нападу обиралися аптеки без відеоспостереження і де працював один провізор. Як правило, перед їх закриттям два розбійники заходили до приміщення, а напарника залишали на вулиці на сторожі.
 
Під приводом консультації «покупці» змушували жінку-фармацевта вийти до зали та показати товар. Потім зловмисники, застосовуючи балончики з подразливою рідиною, а то й погрожуючи зброєю, змушували провізора повідомити місце знаходження виручки. Забирали гроші і зникали.
  
Довідково:
 
Наразі рішення суду не набуло чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3082