Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2015

Одразу три колишні правоохоронці, обвинувачені у хабарництві, постануть перед судом

Прокуратура області направила до суду 3 обвинувальні акти стосовно трьох колишніх працівників міліції, яким інкримінується отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Володимир Кретов, зокрема постане перед судом один з колишніх керівників міського управління міліції, якого затримали під час отримання 7 тис. грн. від підприємця за невтручання у господарську діяльність.
 
Крім того, до суду направлено обвинувальний акт стосовного старшого слідчого одного з райвідділів міліції області, який за 1,1 тис. доларів США пообіцяв посприяти у закритті кримінального провадження за фактом ДТП в якій постраждала дитина.
 
Також, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом отримання 10 тис. грн. неправомірної вигоди підполковником міліції одного з райвідділів області від фігуранта кримінального провадження за закриття справи.
 
Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати відповідні посади до   3-х років.


Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3223