Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2015

Прокуратура розслідує обставини стрілянини у Барвінківському районі

Прокуратура області розпочала кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство (ч.2 ст.15, ч.1. ст.115 КК України), що стався 10 липня цього року близько 3 години ранку.

Як розповів начальник відділу прокуратури області Іван Тарасов, досудовим слідством встановлено, що між двома працівниками міліції Чернігівської області, відряджених на чергування на блок-посту у районі, та групою місцевих мешканців стався конфлікт, в результаті якого застосовано табельну зброю.
 
«За інформацією досудового розслідування, міліціонери, зайшовши до місцевої крамниці у цивільному одязі, не розминулися з місцевими молодиками. Коли міліціонери вийшли на вулицю, їх уже чекала група агресивно настроєних хлопців (за попередньою інформацією, 7 осіб). Міліціонери намагалися мирно урегулювати конфлікт, проте ті почали їх бити. У зв’язку з цим правоохоронці застосували табельну зброю», - пояснив І. Тарасов.
 
Наразі досудове розслідування триває. Проводиться низка експертиз, у т.ч. на перебування учасників конфлікту в стані алкогольного сп’яніння.


Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2639