Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2015

Прокуратура викрила підпільний цех, у якому виготовляли бензин та дизельне пальне (фото)

За ухвалою Київського районного суду м. Харкова 15 липня цього року в рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконного масового виготовлення та збуту підакцизних товарів (ч. 2 ст. 204 КК України) проведено обшук у підпільному цеху з виготовлення нафтопродуктів.

Як розповів начальник відділу прокуратури області Артур Оганнісян, в ході досудового розслідування встановлено, що, починаючи з 2014 року, невідомі особи, використовуючи обладнання масового виробництва підакцизних товарів, організували незаконне виготовлення дизельного пального та бензину з відпрацьованої моторної оливи.
 
«За попередньою версією досудового слідства, особи, не маючи жодних дозвільних документів, здійснювали незаконне виробництво бензину та дизельного пального, яке в подальшому транспортувалося та реалізовувалося по Україні», - пояснив А. Оганнісян.
 
На теперішній час досудове розслідування, яке проводить ГУ Державної фіскальної служби в області, триває. Призначено всі необхідні експертизи.
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2572