Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2015

Контрабандистів, що "переплутали" наркотики з пральним порошком, взято під варту

Київський районний суд м. Харкова обрав запобіжний захід для трьох підозрюваних у контрабанді наркотичних засобів та психотропних речовин.

Як розповів начальник відділу прокуратури області Павло Угровецький, суд обрав чоловікам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави майже у 100 тис. грн.
 
У контрабанді наркотичних засобів підозрюється 28 річний харків'янин (ч. 2 ст. 305 КК України). Його 28-річному товаришу інкримінується організація контрабанди (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 305 КК України).
 
Ще один учасник групи - 30-річний чоловік підозрюється ще й у пособництві та зберіганні наркотичних речовин (ч. 5 ст. 27, ч. 2 ст. 305, ч. 1 ст. 309 КК України).
 
Нагадаємо, 26 серпня цього року на прикордонному пункті пропуску "Гоптівка" співробітники прокуратури області та УСБУ в області затримали контрабандистів що перевозили особливо небезпечні речовини, обіг яких заборонено.
 
Під час митного огляду у них вилучили понад 100 грам концентрованої психотропної речовини PVP та майже 170 грам наркотичного засобу AB-PINAC-CHM, які вони заховали в упаковці прального порошку та миючого засобу.
 
Наразі досудове розслідування триває. Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні.
 
 Відділ зв’язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2649