Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.09.2015

Трьом наркоманкам-рецидивісткам із злочинного угрупування оголошено про підозру

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні  стосовно трьох мешканок Запорізької області, які підозрюються у створенні та участі в організованій злочинній групі з незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів (ч.3 ст. 307 та ч. 2 ст.  309 КК України) .

Як повідомив начальник управління прокуратури області Денис Маслій, 45-річній жінці та її пособницям - сестрам 26 та 31 років оголошено про підозру у скоєнні злочину.
 
Організовану злочинну групу, що  займалася незаконним обігом наркотиків, затримали наприкінці квітня поточного року.
 
В її організації підозрюється 45-річна раніше судима наркозалежна мешканка Запорізької області.
 
Зі своїми майбутніми товаришками по наркобізнесу, також наркозалежними та судимими за незаконний  наркообіг,  вона познайомилася в СІЗО.
 
Відбувши покарання, жінки знову повернулися до «старого» бізнесу та  розробили схему безконтактного збуту метадону на території Харківської області.
 
«Розподіливши між собою обов’язки, сестри мобільним  зв’язком інформували наркозалежних про свій товар та повідомляли номер банківської картки для перерахунку коштів. Їх старша товаришка робила закладки наркотиків у хованки, про які повідомляли покупців після надходження коштів на рахунок. За дозу метадону (0,25 гр.) брали по 500-600 грн.», - розповів Д. Маслій.
 
Наразі досудове розслідування триває.


Відділ зв'язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області 

кількість переглядів: 3400