Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2015

Понад 1600 кандидатів пройшли перший етап прокурорського тестування (фото)

У Харківському регіональному центрі з організації та проведення конкурсного відбору в органи прокуратури завершився перший етап тестування на професійні знання.

Протягом 5-6 та 12-13 вересня професійний іспит склали 1656 кандидатів с 4-х областей (Луганської, Полтавської, Сумської, Харківської).
Найнижчий     результат показав зовнішній кандидат, який дав лише 33 правильних відповіді. Загалом рівень знань серед претендентів на посади у місцевих прокуратурах досить високий. Понад 40% учасників тестування набрали понад 80 балів. Серед харків’ян – 5 чоловік набрали максимальні 100 балів.
 
Відзначився перший етап відбору прокурорів і своєрідними рекордами. В перші вихідні кандидат на рядову посаду у місцевій прокуратурі відповів правильно на всі 100 питань за 15 хвилин. В останні вихідні харків’янин дав 98 правильних відповідей за 17 хвилин. Таким чином, вони витратили на одне питання в середньому 9-10 секунд.
 
«Досягти такого результату можна, якщо ретельно готуватися. Я просидів за тестами майже тиждень. Деякі питання мені не треба було навіть до кінця дочитувати», - пояснив свій 17-хвилинний результат Микола Карась.
 
Другий етап відбору передбачає тест на загальні знання. Його старт планується вже за два тижні.
 
 
Відділ зв'язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3570