Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2015

Неповнолітній по-звірячому вбив випадкового перехожого. Вирок: 13 років ув'язнення

Харківський районний суд визнав винним 17-річного мешканця с. Комунар в умисному вбивстві з хуліганських мотивів (п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України) та крадіжці (ч. 1 ст. 185 КК України).

Як повідомила начальник управління прокуратури області Тетяна Сотнікова, молодика засуджено до 13 років позбавлення волі.
 
Обставини справи:
 
Встановлено, що наприкінці вересня 2014 року юнак зрання прийшов до сільського магазину. Крамниця була ще зачинена. Тоді хлопець почав вимагати у охоронця відчинити і дати йому спиртне. Але той відмовився продавати йому пиво і порадив дочекатися часу відкриття. Це так розлютило молодика, що він накинувся на випадкового перехожого та почав його бити руками і ногами.
 
45-річний чоловік від отриманих ударів впав на землю, потім підвівся та намагався втекти. Однак молодик наздогнав його та наніс понад 40 ударів розкладним ножем, який завжди носив з собою.
 
Чоловік помер на місці від втрати крові.
 
До того ж, під час розслідування з'ясувалося, що влітку минулого року, молодик обікрав свого товариша по чарці. Після застілля у будинку друга, він викрав у нього 21 тис.  грн.
 
Довідково:
 
Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Відділ зв'язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3378