Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2015

Прокуратура області направила пакет документів для екстрадиції з РФ колишнього директора департаменту облдержадміністрації

Прокуратура Харківської області підготувала та направила до Генеральної прокуратури України повний пакет необхідних документів для екстрадиції з Російської Федерації колишнього чиновника, що перебуває у міжнародному розшуку.

Як повідомив начальник відділу міжнародно-правового співробітництва прокуратури області Максим Білоусенко, інформація про реєстрацію розшукуваної особи на території РФ до прокуратури області надійшла ще наприкінці вересня.
 
«Колишній начальник департаменту Харківської облдержадміністрації став на міграційний облік в Омській області 14 вересня та отримав дозвіл на перебування у Росії до 22 жовтня цього року. Як тільки ми отримали цю інформацію від українського відділу Інтерполу, одразу почали готувати документи для екстрадиції», - відзначив М. Білоусенко.
 
Колишньому начальнику одного з департаментів облдержадміністрації інкримінується скоєння злочинів, передбачених ст. 191 та ст. 366 КК України.
 
Відділ зв'язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3491