Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.12.2015

Рецидивіст, що вбив "шкільне кохання" стільцем, отримав 9 років ув'язнення

Вироком Московського районного суду м. Харкова 53-річного харків’янина визнано винним в умисному нанесені тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті (ч. 2 ст. 121 КК України).

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури №4 Володимир Купріянов, чоловіка, який був неодноразово судимий за насильницькі злочини, в тому числі за вбивство, засуджено до 9 років позбавлення волі.

Обставини справи:
 
Восени минулого року чоловік запросив до себе у гості подругу, з якою був знайомий ще зі шкільних років. Після спільного вживання алкогольних напоїв він запропонував їй близькість. Однак жінка відмовила. Герой-коханець почав її вмовляти, згодом перейшов на крик, а потім став бити.
 
Загалом чоловік наніс 58-річній жінці понад десять ударів руками і ногами, і близько шести - стільцем. Від отриманих травм жінка померла на місці.
 
Чоловік, зрозумівши що накоїв, викликав міліцію та швидку допомогу.
 
Щоб відвести від себе підозру, він намагався імітувати її природну смерть - переніс тіло вбитої з ванної кімнати, де сталася бійка, до спальні та поклав на ліжко. Медикам та правоохоронцям розказав, що заснув поруч із подругою, а коли прокинувся -  вона уже не дихала.
 
Довідково:
 
Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
Відділ зв'язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2676