Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2016

Харків'янці, яка під виглядом масажних салонів організувала місця розпусти, оголошено підозру

Фрунзенським відділенням  Харківської місцевої прокуратури №3 затверджено та оголошено підозру 29-річній  харків'янці за фактом створення та утримання місць розпусти (ч. 2 ст. 302  КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Євген Кривоносов, встановлено, що у травні 2013 року жінка через свою знайому підприємницю орендувала кімнату в одному з готелів міста. Подрузі розповіла, що планує там відкрити масажний салон.
 
Зловмисниця облаштувала приміщення  та підшукала персонал - дівчат, які погодилися надавати інтимні послуги під виглядом сеансу масажу.
 
"Щоб розкрутити "бізнес" та підшукати клієнтів, у місцевих рекламних газетах та мережі Інтернет вона розмістила оголошення та виготовила відповідні візитки. Коли клієнти дзвонили за вказаними номерами - жінка з'ясовувала побажання та повідомляла вартість послуг",- пояснив Є. Кривоносов.
 
Через чотири місяці роботи псевдо-масажного салону зловмисниця орендувала ще одне приміщення у готелі в іншому районі міста. Користуючись відпрацьованою схемою вона відкрила ще одну "масажну" кімнату.
 
В обох салонах, які працювали протягом року, свої послуги надавали 6 жінок.
 
Наразі досудове розслідування триває. Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні.
 
Максимальна санкція статті передбачає 5 років позбавлення волі.
 
 

Відділ зв'язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2968