Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2016

Прокуратура передала до суду справу наркомана, який вбив дідуся за 1 тис. грн. та закопав його тіло у гаражі

Чугуївська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 35-річного мешканця Зміївського району, який вбив свого сусіда по гаражу а потім обікрав, одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України.

За інформацією керівника місцевої прокуратури Дмитра Колодинського, чоловіку інкримінується умисне вбивство з корисливих мотивів, крадіжка, вчинена повторно та поєднана із проникненням до житла, та незаконне виготовлення і зберігання наркотичних засобів без мети збуту (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 309 КК України).
 
Нагадаємо, про зникнення 78-річного дідуся родичі повідомили до поліції у лютому поточного року.
 
Знайшли дідуся завдяки сигналу мобільного телефону.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що раніше судимий 35-річний сусід запросив сусіда до свого гаражу. Він сказав, що у нього в приміщенні ніби тече вода і попросив допомоги. Коли пенсіонер зайшов до гаражу та нахилився, щоб подивитися, чоловік почав бити жертву молотком по голові.
 
Вбивши старенького, зловмисник забрав у нього з кишені 1 тис. грн. та ключі від квартири. Тіло загорнув у поліетилен та закопав у гаражі. Після викрав з квартири своєї жертви золоті та срібні прикраси.
 
Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2556