Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2016

Прокуратура домоглася арешту для поліцейського, який керував автомобілем, що спричинив ДТП на перехресті вул. Сумська та Динамівська (фото)

Червонозаводський районний суд м. Харкова підтримав позицію прокуратури області та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави для поліцейського, що знаходився за кермом патрульного автомобіля, який скоїв ДТП з двома загиблими.

За інформацією прокурора відділу прокуратури області Миколи Сороки, напередодні 22-річному лейтенанту поліції оголошено підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).
 
Нагадаємо, наразі встановлено, що 10 липня поточного року близько 4 години ранку автомобіль Тойота Пріус патрульної служби з перевищенням швидкості рухався вул. Сумською та на перехресті з вул. Динамівською допустив зіткнення з Москвичем-2141.
 
Після зіткнення Тойота змінила напрям руху та зіштовхнулася з автомобілем Саманд.
 
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів Москвича (чоловік та дружина) загинули. Водій Москвича, двоє патрульних, а також водій і пасажир Саманду отримали тілесні ушкодження.
 
Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі.
 
Наразі досудове розслідування триває.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3108