Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2016

Оголошено підозру харків'янину, який вкрав з обмінника понад 137 тис. грн. Прокуратура процесуально керує у кримінальному провадженні

Харківська місцева прокуратура №1 затвердила підозру 25-річному харків'янину за фактом крадіжки, що завдала значної шкоди (ч. 3 ст. 185 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Катерини Шевцової, за попередніми даними, чоловік у березні поточного року під чужим ім'ям влаштувався на стажування до одного із пунктів обміну валют у Харкові.     "Залишившись один на робочому місці, він вимкнув відеоспостереження, яке працювало в обміннику. Забрав усі гроші з каси та втік до Києва. Однак крадій не знав, що у пункті обміну працює ще одна система відеоспостереження, яка і зафіксувала його злочин", - розповіла К. Шевцова.
 
"Здобиччю зловмисника стали понад 137 тис. грн. З них 97 тис. грн. та близько 60 тис. грн. в перерахунку з іноземної валюти (долари США, Євро, російські рублі).
 
Затримали зловмисника, коли той повернувся до Харкова. Однак грошей при ньому не було. За свідченням чоловіка, усі кошти він витратив на відпочинок у столиці.
 
Наразі досудове розслідування триває.
 
Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
Максимальна санкція статті передбачає 6 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3042