Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2016

Суд підтримав позицію прокуратури. Наркоман - вбивця старенького сусіда проведе за гратами 14 років

Зміївський районний суд області визнав винним 35-річного раніше судимого мешканця сел. Слобожанське, який вбив свого сусіда, відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України.

Як розповіла начальник управління прокуратури області Тетяна Сотнікова, чоловіка засуджено за п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 309 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів, крадіжка, вчинена повторно та поєднана із проникненням у житло, та незаконне виготовлення і зберігання наркотичних засобів без мети збуту).
 
Суд підтримав позицію прокуратури і призначив зловмиснику покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Нагадаємо, про зникнення 78-річного дідуся родичі повідомили до поліції у лютому поточного року.
 
Знайшли старенького завдяки сигналу мобільного телефону.
 
Вбивця запросив сусіда до свого гаражу під приводом допомоги у ремонті. Коли пенсіонер зайшов до приміщення та нахилився, щоб подивитися, де тече вода, чоловік почав бити жертву молотком по голові.
 
Вбивши старенького, зловмисник забрав у нього з кишені 1 тис. грн. та ключі від квартири. Тіло загорнув у поліетилен та закопав у гаражі. Після викрав з квартири своєї жертви срібні прикраси.
 
Довідково:
 
Наразі вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2247