Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2016

Замість грат - госпіталізація. Прокуратура ініціювала примусове лікування жінки, яка разом з дітьми стрибнула під потяг метро

За клопотанням Харківської місцевої прокуратури №1 Дзержинський районний суд м. Харкова виніс ухвалу щодо примусового лікування у психіатричному закладі із посиленим наглядом для матері, яка разом з доньками стрибнула під потяг метро.

За інформацією керівника місцевої прокуратури Катерини Шевцової, згідно з результатами судово-психіатричної експертизи, 34-річну жінку за її психічним станом визнано такою, що потребує застосування до неї заходів медичного характеру. Тому прокуратура наполягала у суді замість кримінальної відповідальності призначити їй примусове лікування.
 
Крім того, кілька тижнів тому, за клопотанням прокуратури, жінці змінили  запобіжний захід - перевели із СІЗО у спецлікарню.
 
Нагадаємо , надзвичайна подія трапилася 11 травня поточного року. Мати разом зі своїми малолітніми доньками (2006 та 2010 р.н.)  стрибнула під потяг на станції метро "23 серпня".
 
Дівчата та жінка отримали незначні ушкодження у вигляді забоїв.
 
Жінці оголошено підозру за фактом закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, п.п. 1,2 ч. 2 ст. 115 КК України).
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3041