Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2016

Прокуратура домоглася покарання для мешканця Чугуївського району, який підвозив харчі і медикаменти бойовикам на передову

Чугуївський міський суд підтримав позицію прокуратури та визнав винним 36-річного мешканця району у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України та незаконному поводженні з бойовими припасами (ч. 1 ст. 110, ч. 1 ст. 263 КК України).

За інформацією керівника Чугуївської місцевої прокуратури Дмитра Колодинського, чоловіка засуджено до 3 років і 1 місяця позбавлення волі.
 
Встановлено, що близько трьох місяців поточного року зловмисник знаходився на території Луганської області. Потрапив він туди через територію Російської Федерації. Там він вступив до складу однієї з механізованих бригад, яка брала участь у бойових діях проти Збройних Сил України.
 
"Він займався ремонтом бойової техніки, підвозом продуктів харчування і медикаментів на передову. За весь час роботи на терористів зловмисник отримав 15 тис. російських рублів. Крім того, чоловік привіз з собою та зберігав вдома бойові припаси - гранати", - розповів Д. Колодинський.
 
Затримали зловмисника співробітники прокуратури спільно з СБУ в області та нацполіцією.
 
Свою вину чоловік визнав повністю.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2897