Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2016

Прокуратура оголосила підозру п’яній матері, що кинула немовля на асфальт

Харківська місцева прокуратура №4 повідомила про підозру 18-річній жінці за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов,  мати-одиначка, яка  раніше була судима за крадіжку  і відбувала покарання у вигляді іспитового терміну, кинула на асфальт 3-місячного сина, внаслідок чого дитина отримала тяжкі травми голови.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що 24 вересня близько 23.00 п’яна жінка з дитячим візком, де лежав її син, прийшла до кафе. На літньому майданчику вона чіплялася до відвідувачів і вимагала, щоб ті пригостили її спиртним. Після того, як їй відмовили, п’яна жінка стала конфліктувати з барменом.
 
Під час сварки горе-мати схопила з візка сина і жбурнула його в бік бармена. Хлопчик упав на асфальт, вдарившись головою об бордюр. Закрита черепно-мозкова травма, гематома та перелом черепа – такий попередній діагноз лікарів.
 
Максимальна санкція статті – 8 років позбавлення волі.
 
Наразі про цей факт повідомлено в районну службу у справах дітей для вирішення питання про позбавлення матері батьківських прав.
 
Досудове розслідування перебуває на контролі місцевої прокуратури.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 4609