Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.10.2016

Прокуратура скерувала до суду справу співробітниці ДФС, яка за гроші повідомляла інформацію про бізнес-конкурентів

Прокуратура області затвердила та направила до Орджонікідзевського районного суду м. Харкова обвинувальний акт за фактом несанкціонованого копіювання інформації, що призвело до її витоку, та одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 2 ст.362, ч. 1 ст. 368 КК України).

Як розповів прокурор відділу прокуратури області Євген Шпак, досудовим розслідуванням встановлено, що за свої послуги співробітниця ДФС отримала 5750 грн. неправомірної вигоди.
 
"Вона отримувала гроші за надання фінансової інформації про суб’єктів господарювання їх бізнес-конкурентам. Використовуючи своє службове становище, завідувачка сектору однієї з податкових інспекцій, маючи доступ до бази даних ДФС, незаконно копіювала інформацію про суб'єктів господарювання та надавала її замовнику", - пояснив Є.Шпак.
 
Нагадаємо, викрили 34-річну зловмисницю наприкінці літку поточного року слідчі прокуратури Харківської області спільно з управлінням СБУ та УВБ ДФС в області під час одержання другого траншу неправомірної вигоди.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3168