Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2016

Під страхом кримінальної відповідальності директор товариства добровільно виплатив працівникам 1,5 млн. грн. заборгованої за півроку зарплатні

Лозівська місцева прокуратура скерувала до Лозівського міськрайонного суду клопотання про звільнення 63-річного екс-директора молочного заводу від кримінальної відповідальності.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Олексій Медяник, кримінальне провадження зареєстроване за фактом безпідставної невиплати заробітної плати (ч. 1 ст. 175 КК України).
 
Протягом липня-грудня 2015 року керівник товариства безпідставно не виплачував у повному обсязі заробітну плату 463 працівникам заводу. Станом на кінець минулого року сума заборгованості по зарплаті становила понад 1,5 млн. грн.
 
"Однак у лютому поточного року, вже після відкриття кримінального провадження, підозрюваний добровільно погасив усю заборгованість з заробітної плати перед працівниками. Тому прокуратура звернулась до суду з клопотанням звільнити чоловіка від кримінальної відповідальності відповідно до ч. 3 ст. 175 КК України та закрити провадження",- пояснив О. Медяник.
 
Чоловік залишив займану посаду за власним бажанням у липні поточного року та наразі перебуває на пенсії.
 
Клопотання знаходиться на розгляді суду.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2907