Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.04.2017

Прокуратура передала до суду справу грабіжників, які вирвали з рук жінки сумку та кинулися з кулаками на поліцію

Харківська місцева прокуратура №4 затвердила та направила до Московського районного суду м. Харкова обвинувальний акт за фактом грабежу та умисному заподіянні працівнику правоохоронних органів тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 345 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Володимира Купріянова,  досудовим розслідуванням встановлено, що у січні поточного року двоє харків'ян, знаходячись у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, стояли поблизу одного із будинків на вул. Академіка Павлова. Вони побачили жінку, яка пройшла повз них, і вирішили її пограбувати. Зловмисники наздогнали свою жертву, повалили її на сніг та вирвали з рук сумочку.
 
"Грабіжників затримали "на гарячому". Поліцейські патрулювали район, коли повз них пробігли двоє чоловіків з жіночою сумкою у руках. Патрульні наздогнали грабіжників у провулку Семиградському. Коли один із правоохоронців підійшов до зловмисника, останній ударив його кулаком по голові, а потім почав лупцювати ногами. Заспокоїти грабіжників вдалося тільки кайданками", - розповів В. Купріянов.
 
Одному із грабіжників - 23-річному харків'янину, який напав з кулаками на поліцейського, оголошено підозру за ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 345 КК України (грабіж, умисне заподіяння правоохоронцю тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).
 
Другому, 22-річному зловмиснику - за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3095