Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2017

Прокуратура довела у суді провину чоловіка, який ледь не позбавив життя дружину за те, що вона його просила піти працювати

На вимогу прокуратури Чугуївський міський суд області визнав винним 39-річного чоловіка  у закінченому замаху на вбивство (ч. 2 ст.15, ч. 1 ст. 115 КК України).

За інформацією керівника Чугуївської місцевої прокуратури Дмитра Колодинського, зловмисника засуджено до 10 років позбавлення волі.
 
Подія трапилася напередодні 1 вересня 2016 року. З'ясувалося, що напередодні між чоловіком та жінкою стався конфлікт. Чоловік нещодавно повернувся з місць позбавлення волі, пиячив і не хотів ніде працювати. Жінці це не подобалося і вона просила його "взятися за розум".
 
"Прокуратура довела у суді, що чоловік у стані алкогольного сп'яніння повернувся додому. Жінка разом з трьома неповнолітніми дітьми зачинилася та не пускала його до будинку. Розлютившись, він через вікно вліз до хати, схопив зі столу кухонний ніж та напав на дружину.
 
Зупинив злодія батько жінки. Його на допомогу покликали діти. Він схопив чоловіка за руку, відібрав у нього ножа та викликав "швидку". Лікарі констатували у потерпілої множинні ножові поранення грудей та тіла. Завдяки своєчасній медичній допомозі жінка вижила", - розповів Д. Колодинський.
 
На суді чоловік пояснив, що хотів таким чином провчити дружину.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2720