Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.07.2017

Прокуратура довела у суді провину архітектора-хабарника, який вимагав від підприємця гроші за дозвіл на автономне опалення

Ізюмський міськрайонний суд області визнав винним 40-річного архітектора однієї із міських рад в області, члена постійно діючої комісії  з питань відключення квартир та нежитлових приміщень від централізованої системи опалювання та готовності до експлуатації системи автономного опалення, в одержанні неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

Як повідомив процесуальний керівник у кримінальному провадженні - прокурор Ізюмської місцевої прокуратури Іван Красиля, службовця засуджено до 2 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій у державних та комунальних підприємствах строком на 2 роки.
 
"Прокуратура довела у суді, що архітектор вимагав та отримав від підприємця 4 тис. грн. за узгодження акту про відключення магазину від внутрішньобудинкових мереж централізованого теплопостачання та готовності до експлуатації системи індивідуального (автономного) опалення. Затримали службовця влітку 2015 року  "на гарячому" , - розповів І. Красиля.
 
Довідково:
 
На даний час вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3042