Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2017

Прокуратура викрила підпільне виробництво бензину, замасковане під переробку відходів (фото)

Прокуратура області спільно з  ГУ ДФС в області викрили підпільний цех з виготовлення бензину і дизельного пального та мережу збуту нафтопродуктів.

Як розповів начальник відділу прокуратури області Артур Оганнісян,  в рамках розслідування кримінального провадження за фактом   незаконного виготовлення, зберігання, збуту та транспортування підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України) за санкцією суду проведено обшуки на одному з підприємств в області.
 
За офіційними даними товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) зареєструвало свою діяльність як «відновлення відсортованих відходів». Однак на його території виявлено та вилучено обладнання для зберігання та переробки нафтопродуктів і близько 15 тонн нафтопродуктів.
 
За попередніми даними слідства, службові особи цього ТОВ здійснювали незаконне зберігання та виготовлення паливно-мастильних матеріалів. В подальшому без  відображення в бухгалтерському та податковому обліку підприємства та без відповідних дозвільних документів нафтопродукти реалізовувався фізичним і юридичним особам на території Золочівського та Дергачівського районів області.
 
Наразі досудове розслідування триває.
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2645