Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2017

У Дергачівському районі прихильник екожиття загинув під колесами трактора

Дергачівська місцева прокуратура затвердила підозру працівнику сільгосппідприємства с. Семенівка у скоєнні вбивства з необережності (ч.1 ст. 119 КК України).

За словами в. о. керівника місцевої прокуратури Олександра Цимбалюка, 37-річному трактористу інкримінується наїзд на громадянина Німеччини, через що останній помер на місці.
 
Подія трапилася 5 серпня на полі неподалік села Семенівка. Тракторист дискував поле та під час розвороту наїхав на 38-річного чоловіка, що лежав у траві. Іноземець отримав травми не сумісні з життям.
 
За попередніми даними, німець приїхав до України ще в червні. Він познайомився у соцмережах із сім’єю з с. Шопіно цього ж району та вирішив приїхати на гостини. Як розповіли господарі, туриста дуже цікавило сільське життя, умови розвитку екологічного сільського господарства, екотуризм. Чоловік часто ходив у невеликі подорожі і одного разу не повернувся.
 
На даний час про подію повідомлено консульству Німеччини в Україні. Досудове розслідування проводить національна поліція. Слідчі дії тривають.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 4412