Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2017

Прокуратура передала до суду справу щодо організатора мережі гральних закладів

Харківська місцева прокуратура №6 направила до Харківського районного суду області справу щодо 33-річної  мешканки області за фактом зайняття гральним бізнесом (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Андрія Яковлева, підозрювана організувала діяльність 5 гральних закладів на території Харківського, Зміївського, Первомайського, Вовчанського та Нововодолазького районів області.
 
Всі гральні заклади надавали доступ до інтерактивного онлайн-казино та працювали під виглядом Інтернет-центрів. Викрили мережу влітку 2017 року.
 
"Встановлено, що приміщення для гральних закладів жінка винаймала за допомогою третіх осіб. У незаконному бізнесі вона виконувала організаційні функції, а саме координувала роботу операторів гральних закладів, займалась підтриманням порядку у приміщеннях салонів, обслуговуванням гравців, доглядом за належним станом технічного обладнання, забезпечувала облік доходів та видатків від протиправної діяльності, розподіляла отримані прибутки між операторами гральних залів", - розповів А. Яковлев. 
 
У ході обшуків правоохоронці виявили та вилучили 50 системних блоків, за допомогою яких здійснювався доступ до азартних ігор, 5 грошових терміналів та бухгалтерську документацію, в якій фіксувалися ставки та виграші відвідувачів закладу.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2662