Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2017

Прокуратура довела вину розбійника, який з ножем напав на господиню будинку і забрав коштовності

На вимогу Первомайської місцевої прокуратури суд визнав винним 38-річного харків’янина, який з ножем накинувся на жінку у її будинку, за ч. 3 ст.187 КК України (розбій з проникненням у житло).

Як повідомив перший заступник місцевої прокуратури Роман Травкін, розбійнику присудили 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Обставини справи:
 
Узимку 2017 року чоловік приїхав з Харкова до села у Нововодолазькому районі, щоб погостювати у свого родича. Там він познайомився з 63-річною жінкою, яка іноді допомагала односельцю грішми.
 
Після застілля, будучи напідпитку, гість пішов до будинку жертви, щоб поживитися. Він зайшов до оселі через відчинені двері. Схопив ножа з підвіконника і, приставивши його до грудей наляканої господині, став вимагати гроші.  Жінка рукою схопила лезо ножа, щоб захиститися. У цей час розбійник став бити її кулаком по голові. Жертва вирвалась, але нападник наздогнав її на подвір’ї і став зривати золоті сережки, що були на ній. Ж інка сама зняла прикраси і віддала зловмиснику. Забравши здобич, розбійник утік.
 
Довідково:
 
Наразі вирок не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2721