Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.11.2017

Прокуратура довела в суді провину гвалтівника, який викрав дівчину на першому ж побаченні (відео)

Жовтневий районний суд м. Харкова підтримав позицію Харківської місцевої прокуратури №2 та визнав винним 32-річного харків'янина у незаконному позбавленні волі та згвалтуванні із погрозою застосування фізичного насильства (ч. 1 ст. 146, ч. 1 ст. 152 КК України).

Як розповів керівник місцевої прокуратури Олександр Фільчаков, суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 5 років позбавлення волі - максимальне покарання, передбачене санкцією статей.
 
"Прокуратура довела у суді, що у січні 2016 року зловмисник запросив на побачення 33-річну жінку, з якою познайомився в соціальних мережах. Обманом заманив її до себе додому. Там вдарив кулаком у обличчя, роздягнув, щоб вона не могла покинути приміщення. Згвалтував. Лише через добу чоловік повернув жінці одяг та відпустив свою жертву", - розповів О. Фільчаков.
 
Коли викрадач спав, жінці вдалося відправити смс своїм родичам та повідомити, де вона знаходиться. Близькі звернулися до правоохоронців. Дізнавшись про це, зловмисник злякався та відпустив жінку.
 
Нагадаємо, чоловік кілька днів переховувався від правоохоронців. Його затримали під час спроби перетнути кордон.
 
Свою провину викрадач-гвалтівник так і не визнав.
 
Довідково:
 
Наразі вирок суду не є чинним, оскільки триває час на його апеляційне оскарження.
 
На вимогу прокуратури засуджений  перебуває під вартою.
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3198