Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2017

На вимогу прокуратури суд арештував 2 рецидивістів - підозрюваних у зухвалому вбивстві адвоката у грудні 2016 року

За принципової позиції прокуратури Київський районний суд м. Харкова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави для 2 чоловіків, яких підозрюють у розбої та жорстокому вбивстві адвоката.

За інформацією начальника відділу прокуратури області Ігоря Чуба, раніше неодноразово судимим 27-річному мешканцю Харківщини та 29-річному жителю Дніпропетровської області оголошено підозру за п.п. 6,13 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 (умисне вбивство з корисливих мотивів, розбій) КК України.
 
"Подія трапилася у с. Циркунах Харківського району. Наразі встановлено, що зловмисники кілька днів стежили за своєю жертвою. Ввечері 22 грудня 2016 року вони чекали жінку біля офісу. Коли вона вийшла надвір, один з чоловіків напав на неї та намагався відібрати особисті речі. Інший - стояв на сторожі. Адвокат почала чинити опір та голосно кричати. Розбійник дістав ножа та кілька разів вдарив жінку. Коли вона знепритомніла, злодії зірвали з неї ювелірні прикраси, забрали сумку та ключі від машини. З місця злочину зловмисники втекли на автомобілі  потерпілої. Не знайшовши нічого цінного, вони покинули машину", - пояснив І. Чуб.
 
Максимальна санкція статей передбачає довічне позбавлення волі.
 
Досудове розслідування триває. Перевіряється причетність зловмисників до скоєння інших злочинів.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3424