Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2017

Прокуратура викрила кегичівських наркоділків. Перевіряється причетність до "бізнесу" неповнолітньої (фото)

Первомайська місцева прокуратура спільно зі співробітниками Кегичівського відділення поліції Сахновщинського відділу поліції ГУ НП в області  та Лозівського МРВ УСБУ в області викрили та припинили діяльність  наркоділків.

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Костянтин Щербак, зловмисників викрили та затримали після кількох оперативних закупок. За попередніми даними двоє чоловіків та жінка - всі вони мешканці смт. Кегичівка, виготовляли та збували канабіс і метамфетамін.
 
Наразі їм оголошено підозру за фактом  незаконного зберігання та збуту психотропних речовин, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
В ході санкціонованих судом  обшуків за місцем мешкання підозрюваних виявлено та вилучено канабіс, метамфетамін, прекурсори для виготовлення психотропної речовини, гроші, здобуті злочинним шляхом.
 
Підозрювані затримані у порядку ст. 208 КПК України. Прокуратура готує до суду клопотання з вимогою взяти зловмисників під варту.
 
Слідчі дії тривають. Призначено всі необхідні експертизи. Перевіряється інформація щодо втягнення у незаконний  "бізнес" 14-річної дівчини.
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 6405