Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.12.2021

Посягання на життя поліцейських – повідомлено про підозру чоловіку (ФОТО)

За процесуального керівництва Куп'янської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 49-річному чоловіку за фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу (ст. 348 КК України).

Як повідомив керівник окружної прокуратури Едуард Миргородський, досудовим розслідуванням встановлено, що у м. Куп’янськ 14 грудня 2021 року близько 18:00 поліцейські прибули на виклик з приводу сварки в родині.
 
Під час розмови з правоохоронцями 49-річний чоловік напав на працівників поліції з саморобним ножем з пилки та завдав двом поліцейським тілесні ушкодження в області пальців рук та обличчя.
 
Встановлено, що чоловік раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, у тому числі за вчинення насильства в сім’ї.
 
Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру.
 
Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування проводять слідчі слідчого відділу Куп’янського районного відділу поліції в Харківській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1977