Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2015

Прокурор області: директор транспортного підприємства, що перевозило "тітушок", постане перед судом (фото)

Прокуратурою затверджено обвинувальний акт стосовно директора ТОВ "Автотранспортне підприємство «Карусель» за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів та хуліганства, яке супроводжувалося нанесенням тілесних ушкоджень (ч.5 ст.27, ч.1 ст.171, ч.5 ст.27, ч.4 ст.296 КК України).

Про це під час прямої лінії у газеті «Слобідський край» повідомив прокурор області Юрій Данильченко.
 
«Під час досудового розслідування кримінального провадження стосовно Добрянського (організатор "тітушок") встановлено, що директор ТОВ надав автотранспорт для перевезення  "тітушок" до Академії внутрішніх військ МВС України, у зв'язку з чим йому, як співучаснику, повідомлено про підозру», - відзначив прокурор області.
 
15 травня обвинувальний акт стосовно директора підприємства направлений до Червонозаводського районного суду м. Харкова для розгляду по суті.
 
Нагадаємо,  у ході досудового розслідування 24.01.2015 Добрянському Р.В. заочно повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 1 ст. 171, ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст.296 КК України (організація перешкоджання здійсненню законної професійної діяльності журналістів телеканалу «СТБ»).
 
На сьогоднішній день підозрюваний переховується від слідства. У зв'язку з чим 17.02.2015 Добрянський Р.В. оголошений в розшук.
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3236