Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2015

Прокуратура через суд наполягає оштрафувати фірму за постачання КП «беушних» автомобілів

Прокуратура м. Харкова направила до господарського суду області три позови про стягнення штрафних санкцій з одного з торгівельно-виробничих підприємств за неналежне виконання договорів на постачання автомобілів комунальному підприємству міста.

За інформацією прокурора м. Харкова Андрія Гончаренка, фірма, яка продала підприємству неякісну техніку і зірвала терміни її надходження, повинна сплатити до державного бюджету 768 тис. грн. штрафу.
 
У 2014 році за результатами конкурсних торгів КП, яке займається ремонтом багатоквартирних будинків, уклало з переможцем тендеру три договори на постачання автомобілів на загальну суму 1,9 млн. грн., виділених з місцевого бюджету. Однак техніка надійшла не нова, а з певним пробігом і її повернули.
 
«Через зрив термінів постачання під загрозу було поставлено своєчасність усунення аварійних ситуацій та стабільність  капітального і поточного ремонтів будинків харків’ян. У зв’язку з цим прокуратура звернулася до суду з вимогою оштрафувати недобросовісну фірму», - розповів А. Гончаренко.
 
Наразі позови знаходяться на розгляді суду.
 
Відділ зв’язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3093