Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2015

Посадовець міськради отримав 2,5 роки за підробку рішення суду

Ізюмський міжрайонний суд Харківської області визнав винним начальника юридичного відділу Ізюмської міськради, члена однієї з міських міжвідомчих комісій у службовому підробленні та одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення (ч.1 ст.366, ч.2. ст. 369-2 КК України).

 Як розповів начальник управління прокуратури області Денис Маслій, 27-річного чиновника засуджено до 2,5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах місцевого самоврядування та державної влади строком на 2 роки.
 
1 липня поточного року чиновник отримав 3 тис. грн. від місцевого жителя за безперешкодне та швидке отримання дозволу на збір технічної документації та розробку проекту відключення квартири від централізованого теплопостачання.
 
Щоб реалізувати свій злочинний умисел, він підробив рішення міськрайонного суду, яке нібито зобов'язувало виконком міськради дати дозвіл на відключення квартири від централізованого теплопостачання та гарячої води і виготовлення техдокументації на встановлення індивідуальної газової системи опалення. 
 
Наразі рішення суду не набуло чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 
Відділ зв'язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2590