Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2016

Двох чоловіків, що підозрюються у скоєнні трьох розбійних нападів за добу, заарештовано

За клопотанням Харківської місцевої прокуратури №4 судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом підозрюваним у низці розбійних нападів.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, двоє чоловіків були затримані після скоєння трьох розбоїв.
 
Напередодні нового року, ввечері 30 грудня, двоє осіб, замаскувавши обличчя шарфами, пограбували водія автомобіля «Ford Kuga» у Київському районі Харкова. Потім зловмисники скоїли напад на аптеку у Червонозаводському районі. А вже за півгодини вони напали на АЗС у Московському районі.
 
У всіх випадках нападники погрожували потерпілим пістолетами. Загальна сума викраденого становила майже 20 тис. грн.
 
Особи нападників встановлені поліцією протягом короткого часу. Ними виявились 20-річний та 30-річний непрацюючі, які постійно вживають наркотичні засоби. Один з них - раніше неодноразово судимий за корисливі злочини і перебував у розшуку.
 
Прокурорами затверджено оголошення про підозру у скоєнні нападу, поєднаного із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, особою, яка раніше вчинила розбій, поєднаний з проникненням до приміщення (ч.2, ч.3 ст. 187 КК України).
 
Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
 
Відділ зв'язків із громадськістю та
ЗМІ прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3735