Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2016

За клопотанням прокуратури жінка, яка разом з дітьми стрибнула під потяг, із СІЗО переведена у спецлікарню

Харківська місцева прокуратура №1 домоглася у Дзержинському районному суді м. Харкова зміни запобіжного заходу для 34-річної матері, яка разом з доньками стрибнула під потяг метро.

Як розповіла керівник місцевої прокуратури Катерина Шевцова, відповідно до рішення суду замість тримання під вартою підозрювана знаходитиметься   в одному із спеціалізованих медичних закладів.
 
"За результатами судово-психіатричної експертизи жінку за її психічним станом визнано такою, що потребує застосування до неї заходів медичного характеру. Зважаючи на це, прокуратура проситиме суд винести ухвалу щодо примусового лікування матері у психіатричному закладі замість кримінальної відповідальності. Зараз це клопотання прокуратури знаходиться на розгляді суду", - пояснила К. Шевцова.
 
Нагадаємо, надзвичайна подія трапилася 11 травня поточного року. Мати разом зі своїми малолітніми доньками (2006 та 2010 р.н.)  стрибнула під потяг на станції метро "23 серпня".
 
Дівчата та жінка отримали незначні ушкодження у вигляді забоїв.
 
Жінці оголошено підозру за фактом закінченого замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, п.п. 1,2 ч. 2 ст. 115 КК України).
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3721