Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2016

Прокуратура скерувала до суду справу "дітей", які за тисячу доларів позбавили батька життя

Борівський відділ Ізюмської місцевої прокуратури скерував до Борівського районного суду обвинувальний акт стосовно доньки, яка зі співмешканцем напала на власного батька.

За інформацією начальника відділу місцевої прокуратури Олександра Масельського, досудовим розслідуванням встановлено, що на початку вересня поточного року 38-річна донька та її 32-річний співмешканець після застілля вирішили вчинити розбійний напад на батька жінки та викрасти його заощадження.
 
Вони на автомобілі таксі приїхали з Ізюму до Борової, де мешкав чоловік, та зайшли до його будинку. Двері були відчинені. Чоловік спав у своїй кімнаті. Зловмисники почали обшукувати шафи та сервант. Від шуму господар прокинувся та побачив незваних гостей.
 
Дочка вийшла з кімнати і біля вхідних дверей у будинок спостерігала, щоб ніхто не зайшов до оселі, або у двір. Чоловік, тим часом жорстоко побив батька співмешканки. Від отриманих травм жертва померла.
 
Нападники заволоділи 1 тис. доларів США та мобільним телефоном господаря і втекли.
 
Жінці оголошено підозру за фактом розбійного нападу з метою заволодіння чужим майном, вчиненому за попередньою змовою групо осіб та поєднаному з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України). Максимальна санкція статті передбачає 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
Чоловіку інкримінується розбійний напад вчинений за попередньою змовою групою осіб і умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть (ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 121 КК України). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 3519