Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2017

Діти прокурорів Харківщини – найкращі футболісти (фото)

Минулих вихідних в Києві відбувся турнір з міні-футболу серед дітей працівників органів прокуратури України. В змаганнях взяли участь 11 команд з різних областей. Харківська збірна складалася з 12 дітей віком від 7 до 12 років.

Вітав переможців та особисто вручав нагороди Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

 
«Дякую за цей чудовий день. Перемогли всі. Усі сьогодні присутні перемогли обставини, перемогли відстані та виграли дружбу і здоров’я, і головне, що потрібно у житті – командність. Слово «прокуратура», де працюють ваші батьки, з латини означає «той, що піклується». Наше завдання піклуватися не тільки про закон, не тільки про справедливість, але й про свої сім’ї, які мають стати справжніми українцями. Веселими, сильними здоровими, мужніми і згуртованими. Бо розчепіреною п’ятірнею можна тільки в полон здаватися, а ми кулак, команда», - сказав Юрій Луценко.
 
Харків’яни аби вибороти перемогу взяли участь у 5 поєдинках. І в жодному з них суперник не зміг прорвати наш захист та забити хоча б гол престижу. Та й напад збірної області відзначився активністю та спритністю. Одного з нападників визнали найкращим форвардом турніру. 
 
Переможці отримали кубок, медалі та футбольні м’ячі з автографами відомих футболістів і керівників Генеральної прокуратури України.
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 2732