Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2021

У Дергачівській окружній прокуратурі Харківської області представили нового керівника (ФОТО)

12 квітня 2021 року керівник обласної прокуратури Олександр Фільчаков представив колективу Дергачівської окружної прокуратури Харківської області нового керівника — Катерину Шевцову.

У вступному слові Олександр Фільчаков зазначив, що на керівників окружних прокуратур покладено надзвичайно відповідальне завдання та він очікує результативної роботи на всіх напрямках прокурорської діяльності. Очільник обласної прокуратури підкреслив високий рівень професіоналізму новопризначеного керівника окружної прокуратури і наявність ділових якостей, необхідних для вдосконалення співпраці з іншими правоохоронними органами.

Катерина Шевцова, у свою чергу, висловила вдячність за довіру та підтримку і запевнила, що докладатиме всі зусилля для виконання поставлених завдань.

Довідково: Катерина Шевцова працює в органах прокуратури з березня 2004 року. Перед призначенням на посаду керівника Дергачівської окружної прокуратури Харківської області обіймала посаду керівника Харківської місцевої прокуратури №1.

Територіальна юрисдикція Дергачівської окружної прокуратури Харківської області з місцем розташування у місті Дергачі поширюється на Харківський район у межах:
•    Дергачівської міської територіальної громади;
•    Липецької сільської територіальної громади;
•    Малоданилівської селищної територіальної громади;
•    Солоницівської селищної територіальної громади;
•    Циркунівської сільської територіальної громади.

Нагадаємо, 15 березня 2021 року розпочали роботу окружні прокуратури. В оновлених органах працюють прокурори, які успішно пройшли оцінювання за критеріями професійної компетентності, етики та доброчесності.

Створення окружних прокуратур та атестація прокурорів, які в них працюють, — це третій етап реформи органів прокуратури.

Аналогічний процес пройшли прокурори Офісу Генерального прокурора та обласних прокуратур. Тестування складалося з тестів на знання законодавства, логіки та співбесіди з кадровою комісією.
 
 
 
 
 






Пресслужба Харківської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2743