Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2021

У Харківській обласній прокуратурі підбили підсумки роботи за 9 місяців 2021 року (ФОТО)

18 жовтня керівник обласної прокуратури Олександр Фільчаков провів оперативну нараду, присвячену підсумкам роботи органів прокуратури за 9 місяців 2021 року, проблемним питанням на основних напрямах діяльності, організації роботи та контролю виконання в органах обласної прокуратури, результатам реформування обласної прокуратури, дотриманню професійної етики та поведінки прокурорів.

У заході взяли участь працівники апарату обласної прокуратури, керівники окружних прокуратур, їх перші заступники та заступники.
 
Як повідомив Олександр Фільчаков, в умовах процесу реформування системи органів прокуратури України, за суттєвих законодавчих і структурних змін забезпечено ефективне виконання покладених на прокуратуру функцій і завдань.
 
Керівник обласної прокуратури наголосив на важливості досягнення якісних результатів, а не кількісних, а також окреслив коло проблемних питань, які, незважаючи на позитивні зрушення, все ще потребують пильної уваги.
 
«Етика є важливим аспектом діяльності роботи прокурора. Саме дотримання службової дисципліни та Кодексу професійної етики дозволяє на високому рівні виконувати завдання, покладені на органи прокуратури. Питання виявлення та профілактики вчинення прокурором дій, які можуть викликати сумнів у його об’єктивності, неупередженості, незалежності та чесності є незмінним вектором нашої роботи», - акцентував Олександр Фільчаков.
 
Також присутні обговорили проблемні питання, які виникають під час здійснення кадрової та організаційної роботи.
 
Звертаючись до керівників окружних прокуратур та їх заступників, Олександр Фільчаков наголосив на необхідності продовжувати активну роботу на місцях та посилити координацію між правоохоронними органами.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Харківської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 5046