Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2019

Зухвалого рецидивіста засудили до 9 років позбавлення волі за зґвалтування дівчини-провізора

Вироком Фрунзенського районного суду м. Харкова 45-річного харків’янина визнали винним у зґвалтуванні, пограбуванні й нанесенні тілесних ушкоджень фармацевту (ч. 2 ст. 152, ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 125), а також опорі правоохоронцям та заподіянні тілесних ушкоджень працівнику поліції (ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 КК України).

Як розповів керівник Харківської місцевої прокуратури № 3 Руслан Скуратович, зловмисника засудили до 9 років позбавлення волі.
 
Нагадаємо, подія трапилася наприкінці січня цього року. Нетверезий чоловік вчинив сварку з провізором в аптеці. Під приводом надання книги скарг він змусив вийти дівчину до торговельного залу. А потім, скориставшись тим, що в приміщенні нікого не було, затягнув жертву до підсобного приміщення, побив та зґвалтував. Окрім того, ґвалтівник забрав у потерпілої мобільний телефон.
 
Підозрюваного у зухвалому злочині викрили того ж вечора. Ним виявися місцевий мешканець, що мав 7 судимостей, 3 з яких – за зґвалтування.
 
При затриманні чоловік чинив опір працівнику поліції. Намагаючись втекти, злодій завдав правоохоронцю тілесних ушкоджень та відірвав рукав куртки.
 
Довідково:
 
Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.
 

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 834