Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2019

Відбулися урочистості до Дня працівників прокуратури України

29 листопада у прокуратурі Харківської області відбулися урочисті заходи, присвячені Дню працівників прокуратури України.

Звертаючись до колег, прокурор Харківської області Олександр Фільчаков зазначив: «На нашу долю випала відповідальна місія оновлення й удосконалення прокуратури і наближення її до європейських стандартів. Переконаний, до цієї мети ми рухаємося правильним шляхом». Подякувавши за віддану роботу, Олександр Фільчаков наголосив, що кожен з працівників прокуратури є людиною твердого слова та впевненої дії, та побажав міцного здоров'я, витримки, наснаги, успіхів, сміливості, вагомих досягнень і бездоганного майстерства у пошуках істини.

Працівників прокуратури зі святом привітав голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер, побажавши отримувати задоволення від професії. Він згадав про свою професійну діяльність у минулому і зазначив, що саме прокурори гартують адвокатів та допомагають їм навчатися.

Крім того, із привітанням виступили начальник Управління Служби безпеки України в Харківській області Микола Найдич, який подякував прокурорам за взаємодію та підтримання постійної комунікації, та начальник Головного управління Національної поліції області Валерій Сокуренко, який побажав працівникам прокуратури віри та зазначив: «Поліція працює цілодобово під процесуальним керівництвом прокуратури».

Працівників прокуратури поздоровили перший заступник голови Ради Харківської обласної організації Союзу юристів України Микола Тітов та директор Богодухівської спеціальної школи Олена Хованова.

Найкращі працівники прокуратури отримали цінні подарунки, нагороди та відзнаки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Більше фото за посиланням - Фото

Прес-служба прокуратури Харківської області

кількість переглядів: 1191